Laboratoriumtesten

Meten is weten, maar niet alles kan regulier worden doorgetest. Zeker niet als je preventief met je gezondheid aan de slag wilt gaan. Daarom is het fijn dat je ook gewoon vanuit huis kan testen of er sprake is van een B12-tekort, bepaalde voedselintoleranties en/of hormoonverstoringen. De resultaten van deze testen zijn waardevolle input voor een persoonlijk begeleidingsplan.

Labarotoriumtesten

Meten is weten, maar niet alles kan regulier worden doorgetest. Zeker niet als je preventief met je gezondheid aan de slag wilt gaan. Daarom is het fijn dat je ook gewoon vanuit huis kan testen of er sprake is van een B12-tekort, bepaalde voedselintoleranties en/of hormoonverstoringen. 

Oestrogeen dominantie test

Oestrogeen dominantie, veroorzaakt door hoge oestrogeen- of lage progesteronniveaus, kan leiden tot menstruatieklachten, hoofdpijn, migraine of gewichtsproblemen. De Oestrogeen dominantie test geeft inzicht in de niveaus en verhouding van deze hormonen, direct aangevend of er sprake is van oestrogeen dominantie.

Holo TC test - Actief vitamine B12 waarde

Het actieve vitamine b12 is de hoeveelheid vitamine b12 die meteen door het lichaam gebruikt kan worden. De voorraad vitamine actief b12 is dus belangrijk om een laag niveau of zelfs een tekort te voorkomen. Het blijkt namelijk vaak dat het totale vitamine b12 niveau nog op peil is, terwijl de actief vitamine b12 waarde al wel een tekort kan vaststellen. Vermoed jij een vitamine B12 tekort? Met deze actief vitamine B12 Holo-TC test kun je je actieve vitamine B12 niveau controleren.

Voedsel Intolerantie Test pro

Onbegrepen klachten kunnen veroorzaakt worden door een voedselintolerantie, die soms pas na verloop van tijd symptomen veroorzaakt zoals vermoeidheid, buikkrampen of hoofdpijn. Een intolerantietest meet de aanmaak van specifieke antistoffen (IgG) om voedselreacties te identificeren. Omdat je intolerant kunt zijn voor vele voedingsmiddelen, testen we op een groot aantal hiervan en specificeren we goed, bijvoorbeeld om het onderscheid tussen koemelk en andere soorten melk te maken. Zo kunnen we alternatieven bieden als een intolerantie wordt ontdekt.

Allergietest pro

Ongeveer een kwart van de Nederlanders heeft een allergie, vaak met bijbehorende klachten zoals jeuk, huiduitslag, en ademhalingsproblemen. Deze kunnen optreden na contact met diverse stoffen, variërend van huisdieren tot noten. Een allergietest kan bevestigen of je allergisch bent en voor welke stoffen precies. De test controleert op 167 mogelijke allergieën, wat helpt om specifieke triggers te identificeren en hierop te reageren om klachten te verminderen.