Supplementen

In de zoektocht naar een optimale gezondheid spelen naast gezonde voeding, voldoende nachtrust en regelmatige lichaamsbeweging, ook de juiste voedingssupplementen een essentiële rol. De keuze voor geschikte supplementen is echter afhankelijk van de individuele behoeften van elke persoon.

Factoren zoals een vegetarisch dieet, hoog stressniveau, allergieën, intoleranties of zwangerschap kunnen allemaal van invloed zijn op de behoefte aan specifieke voedingsstoffen.

In mijn praktijk werk ik veel samen met Vitakruid en Energetica Natura. Zij hebben hoogwaardige voedingssupplementen die bijdragen aan een optimale gezondheid en vitaliteit.

Tijdens een consult zal ik een persoonlijk advies geven over welke supplementen voor jou geschikt zijn. Ik hecht er veel waarde aan om enkel die supplementen aan te bevelen die absoluut noodzakelijk zijn. Voeding blijft altijd de basis.

In mijn praktijk ontvang je standaard 10% korting op voedingssupplementen, óok na afloop van ons traject.

Disclaimer:

  • Mijn adviezen zijn geen medische diagnose en vervangen niet het reguliere onderzoek vanuit de huisarts.
  • Twijfel je of bepaalde suppletie wel goed gaat met je medicatie? Neem dan altijd van tevoren contact op met je arts.
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding. Voeding, nachtrust en beweging zijn altijd de basis.