Workshop

De cyclus workshop

De cyclus workshop is speciaal ontworpen voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd die meer inzicht willen krijgen in hun menstruatiecyclus. Het is een waardevolle bron, ongeacht of je een zwangerschapswens hebt of niet, en stelt je in staat om meer grip te krijgen over je algehele gezondheid.

Het persoonlijk ontworpen product dat bij de workshop is inbegrepen, is hierbij een handige tool om actief aan de slag te gaan met je cyclus. Het bevat onder andere een uitgebreid werkdocument waarmee je jouw eigen menstruatiecyclus kunt tracken. 

Als bonus biedt de workshop een extra onderdeel: een 1-op-1 consult na drie maanden. Tijdens deze persoonlijke sessie gaan we dieper in op jouw cyclus en bespreken we hoe je deze verder kunt ondersteunen vanuit voeding, leefstijl en suppletie.

Tijdens de workshop leer je over de volgende onderwerpen:

  • Wat hormonen zijn en hoe ze van invloed zijn op jouw gezondheid.
  • Over de vier fases van je menstruatiecyclus.
  • Hoe je kunt eten en bewegen volgens je cyclus.
  • De effecten van hormonale anticonceptie en welk natuurlijke alternatieven er zijn.
 

Updates over de workshops worden via Instagram gedeeld. Ben je nieuwsgierig en heb je mogelijk interesse om deel te nemen aan een van de workshops? Volg mij dan op Instagram. Of stuur een berichtje via de contactpagina om op de hoogte te blijven. 

Workshop inhoud

€129,-